Bij Escape World Waterlooplein is het voor groepen mogelijk om de Escape ervaring te combineren met een andere activiteit! Maak een compleet dagje uit van je bezoek aan Escape World!
Bij onze arrangementen zijn de Escape Rooms uiteraard inbegrepen, met uitzondering van het Amstelhoeck Diner arrangement.

Welke arrangementen kun je bij ons vinden?
Sightseeing
Maak je Escape ervaring nog specialer door deze te combineren met een rondvaart door de Amsterdamse grachten.
Na of juist voor de spanning van de escape room, kun je tijdens een 1 uur durende tocht in jullie eigen boot tot rust komen met dank aan onze partner: Rederij Het Smidtje. Zij bevinden zich op maar 5 minuten lopen van Escape World Waterlooplein!
In dit arrangement wisselen de activiteiten elkaar af; wanneer de eerste groep zich in de escape room bevindt, vaart de andere groep door de Amsterdamse grachten. Na 1,5 uur wisselen de groepen. Het totale arrangement duurt hiermee bijna 3 uur. De kosten van dit arrangement zijn € 35,00 per persoon en is te reserveren van 25 tot 70 personen.

Pub Quiz 
Sluit of begin je escape ervaring af met een vrolijke Pub Quiz!
Wij verzorgen voor of na het ontsnappen uit de escape rooms een hilarische complete quiz, inclusief prijzen. 
Net als bij ons sightseeing arrangement, wisselen twee groepen elkaar af; wanneer de ene groep probeert te ontsnappen uit een van onze escape rooms, neemt de andere groep het tegen elkaar op tijden de Pub Quiz. 
De Pub Quiz vindt plaats bij restaurant Amstelhoeck, zij zitten op 5 minuten loopafstand van onze locatie. Daar krijgen jullie een mooie plek in het kroeggedeelte, een quizmaster, 1 drankje, een shotje halverwege en een bittergarnituur hapje. Het totale arrangement duurt bijna 3 uur en is te reserveren van 25 tot 70 personen, de kosten van het arrangement zijn € 33,50 per persoon. 


Amstelhoeck Diner 
Na een avontuur bij Escape World, is het natuurlijk belangrijk om iets te eten! Onze buren (5 minuten lopen vanaf Escape World Waterlooplein) van Grand Cafe Amstelhoeck bieden jullie een heerlijk driegangenmenu aan en een welkomstcocktail vooraf. Hiervoor is de prijs per persoon: + € 28,50. Dit arrangement is te reserveren van 15 tot 105 personen. 

Pub Quiz / Sightseeing 
Voor groepen van 71 tot 105 personen bieden wij maximale variatie. De groep wordt verdeeld in 3 gelijke teams. Ieder team kiest 2 activiteiten. Escape Rooms, Pub Quiz of Sightseeing zodat er zoveel mogelijk rekening kan worden gehouden met ieders individuele voorkeuren. Uiteindelijk zal het programma van ieder team bestaan uit van 2 van de 3 activiteiten.
Na circa 1,5 uur wisselen de groepen en start iedereen met de volgende activiteit. Zo is de hele groep bij 3 uur bezig met een enorm afwisselend programma en is ook nog iets te kiezen!
Dit te gekke arrangement voor grote groepen is te reserveren voor € 31,50 per persoon.