Bij Escape World Waterlooplein is het voor groepen mogelijk om de Escape ervaring te combineren met een andere activiteit! Maak een compleet dagje uit van je bezoek aan Escape World!

Welke arrangementen kun je bij ons vinden?


Sightseeing
Maak je Escape ervaring nog specialer door deze te combineren met een rondvaart door de Amsterdamse grachten.
Na of juist voor de spanning van de escape room, kun je tijdens 
een 1 uur durende tocht in jullie eigen boot tot rust komen met dank aan onze partner: Rederij Het Smidtje. Zij bevinden zich op maar 5 minuten lopen van Escape World Waterlooplein!
In dit arrangement wisselen de activiteiten elkaar af; wanneer de eerste groep zich in de escape room bevindt, vaart de andere groep door de Amsterdamse grachten. Na 1,5 uur wisselen de groepen. Het totale arrangement duurt hiermee bijna 3 uur.


Amstel-1 restaurant
Na een avontuur bij Escape World, is het natuurlijk belangrijk om iets te eten! Onze buren (5 minuten lopen vanaf Escape World Waterlooplein) van Amstel-1 bieden verschillende mogelijkheden aan betreft heerlijk eten en drinken. 

Kies bijvoorbeeld voor een vooraf samengesteld Theatermenu of kies zelf wat je lekker vind van het Algemene menu

Een reservering bij Amstel-1 maak je apart van de escaperooms bij Escape World. 


City Game: Rembrandt Runaway

De schilderskoffer van Rembrandt is eindelijk gevonden! Deze had zijn voormalige minnares meegenomen toen zij in 1650 op de vlucht is geslagen om te ontkomen aan het gruwelijke tuchthuis, waar Rembrandt haar in wilde stoppen.

Deze koffer zou wel eens het antwoord kunnen zijn op waar het verloren meesterwerk van Rembrandt is gebleven…

Je kunt de City City Game combineren door deze ná de escaperooms te spelen. Je bent in totaal 2,5 uur gezellig samen bezig! Voor een escaperoom + City Game betaal je €35 per persoon.