Amsterdam Waterlooplein:

De locatie zit midden aan het Waterlooplein in hartje centrum Amsterdam. Je kunt dus alleen betaald parkeren in de parking Waterlooplein: Valkenburgerstraat 238, 1011 ND Amsterdam. Vanuit daar ligt onze locatie op 2 minuten loopafstand.


Hoofddorp:

Je kunt gratis parkeren op de grote parkeerplaats voor de entree van Claus Partyhouse (de bowling en het casino). De entree van Escape World is ook bij de entree van de Bowling.


Tilburg 

Buiten kantooruren (vanaf 18:00) kan er op de eigen parkeerplaats gratis geparkeerd worden (navigeren naar langestraat 14 en dan aanbellen bij het hek daar tegenover). Binnen kantooruren (08:00-18:00), kan betaald geparkeerd worden bij een parkeergarage in de buurt (Knegtel, Zwijsen en Pieter Vredeplein). 


Zandvoort

Parkeren kan je op de boulevard of achter de Escape Room bij het station. In Zandvoort is overal betaald parkeren. Wij weten van tevoren niet of er dichtbij plek is, maar ervaring leert dat het vooral druk is bij zeer zonnig weer, in de vakanties of bij evenementen zoals bijvoorbeeld The Grand Prix. Houdt hier dus goed rekening mee!