Ons boekingssysteem is gekoppeld aan onze website. Hierdoor kun je altijd direct online inzien of een kamer (of meerdere) nog beschikbaar is. Hiervoor selecteer je de kamer naar wens om te zien welke datums en tijden beschikbaar zijn.

Wil je weten welke kamer nu of vandaag vrij zijn? Klik dan op de button "vandaag boeken" in het boekingsscherm. Je ziet dan de een overzicht van alle kamers met de beschikbaarheid.

Voor Amsterdam Waterlooplein:

Bekijk de beschikbaarheid van de kamers in Amsterdam

Voor Hoofddorp:

Bekijk de beschikbaarheid van de kamers in Hoofddorp

Voor Tilburg:

Bekijk de beschikbaarheid van de kamers in Tilburg

Voor Zandvoort:

Bekijk de beschikbaarheid van de kamers in Zandvoort