Bij Escape World Hoofddorp is het voor groepen mogelijk om de Escape ervaring te combineren met een andere activiteit! Maak een compleet dagje uit van je bezoek aan Escape World!
Bij onze arrangementen zijn de Escape Rooms uiteraard inbegrepen. 

Escaping Burgers 
Na een spannende kamer is je eetlust natuurlijk gewekt. Combineer een escape beleving met een heerlijke Amerikaanse burger (Leo, New York of Texas) in de 50's diner & sportsbar bij Claus Bowling. 

De kosten van dit arrangement bedragen € 33,50 per persoon en is te reserveren voor 5 tot 24 personen. 
Wil je het arrangement uitbreiden met frietjes of andere bijbestellingen doen? Regel dit dan tijdens je bezoek bij Claus. 

Escape & Rodizio 

Zijn jullie ontsnapt uit de escape room? Maak de avond dan verder compleet met een heerlijk diner in Barraca Rodizio Grill & Bar. Laat je verwennen door passadores die rondlopen met grote spiesen gegrild vlees. Of loop langs de fresh market table voor een uitgebreide selectie voor- en bijgerechten. Dit arrangement is exclusief dranken en dessert. 
De kosten van dit arrangement bedragen € 56,50 per persoon en is te reserveren voor 5 tot 24 personen. Boek nu! 
Niet beschikbaar op maandag en dinsdag.

Escape & Bowl 
Zin in een avontuurlijke middag of avond? Kies dan voor een dagdeel vermaak! Probeer eerst te ontsnappen uit de escape room en ga daarna de strijd aan tijdens het bowlen onder het genot van 1 drankje (bier/wijn/fris). 
De kosten van dit arrangement bedragen € 31,50 per persoon en is te reserveren voor 5 tot 48 personen. Boek dit leuke arrangement nu! 
(Op dinsdagen i.v.m. competitie bowling niet beschikbaar tussen 19:00 en 21:30 uur)