Wil jij je kinderfeestje in Zoetermeer vieren? En wil jij een leuk feestje, iets wat je vriendjes en vriendinnetjes nog nooit hebben gedaan? Kom dan langs bij Escape World voor een escape room kinderfeestje! Als je 9 bent en je vriendjes en vriendinnetjes ook, dan ben je van harte welkom voor het leukste kinderfeestje ooit.

Je hebt samen met je vriendjes en vriendinnetjes 60 minuten de tijd om te ontsnappen uit de escape room in Zoetermeer. Je moet goed samenwerken om op tijd te kunnen ontsnappen. Ons escape room kinderfeestje is geschikt voor jongens en meisjes. Na het feestje kunnen jullie heerlijk gaan eten en drinken bij Dekker Zoetermeer en bijkletsen over hoe het ging tijdens het escape room kinderfeestje in Zoetermeer!

Hoeveel kamers zijn er nodig?

Er kunnen tot 7 kinderen in één kamer spelen. Bij meerdere kinderen worden er groepen gemaakt en verdeeld over meerdere kamers. Het minimale aantal kinderen voor een kinderfeestje is 4 kinderen.


Wat is de prijs?

Er wordt een vaste prijs van €17,50 per kind gevraagd.


Moet er begeleiding mee?

Bij de jongere kinderen (tot 7 jaar) raden wij aan dat er 1 persoon meegaat als begeleiding om de kinderen te helpen. Er mag 1 begeleider gratis mee. Voor de kinderen vanaf 12 jaar is begeleiding niet nodig, maar het mag natuurlijk wel.


Hoe kan ik boeken?

Je kunt eenvoudig online boeken. Heb je nog hulp nodig bij je boeking? Stuur ons dan een bericht.