Nieuwe boeking annuleren

Bij het annuleren van boekingen die niet eerder verplaatst zijn, brengen wij bij annuleren de volgende kosten in rekening:

  1. Indien de boeking 7 dagen of meer gemaakt is voor de aanvangsdag en de annulering vindt ook 7 dagen of meer plaats, dan zullen er geen annuleringskosten in rekening worden gebracht. Wel rekenen wij € 7,50 administratiekosten voor het terugstorten van het betaalde bedrag.
  2. Bij annulering tussen 3 en 7 dagen voor de aanvangsdag, zal er € 40,- per geannuleerde kamer in rekening worden gebracht.
  3. Bij annuleren korter dan 3 dagen voor de aanvangsdag zal er € 80,- per geannuleerde kamer in rekening worden gebracht.


Indien de boeking minder dan 7 dagen voor de aanvangsdag is gemaakt en de boeking wordt geannuleerd binnen 24 uur nadat de boeking gemaakt is dan betalen wij het gehele door u betaalde bedrag terug minus € 7,50 administratiekosten. Indien de annulering plaatsvind later dan 24 uur na boeking, dan gelden de reguliere annuleringskosten.


Verplaatste boeking annuleren:

Indien een boeking wordt geannuleerd die reeds een keer verplaatst is, zal er € 80,- per geannuleerde kamer in rekening worden gebracht, ongeacht het moment van annuleren.


No show bij een boeking:

Indien niet wordt geannuleerd en er is geen bezoek op het geboekte tijdstip (zonder aankondiging), dan wordt het gehele overeengekomen bedrag in rekening gebracht.